<Annons>  

Nätdejting meny
Det viktigaste Nätdejtingråd

Hur du blir bättre på nätdejting

Här ska vi hjälpa dig med att lyckas på nätet med din nätdejting.

Enligt de flesta undersökningar, så börjar de flesta människor bli bekväma och vana med nätdejting. Idag är det minst lika naturligt som att träffa någon på krogen eller på jobbet.

Dock är det en del saker man bör tänka på inklusive några mindre fällor som man bör undvika och vara medveten om, så att man inte missar att hitta den person som förhoppningsvis väntar där ute på nätet. Nätdejting kan vara roligt och enkelt bara du känner till dessa knep.

Ta del av dessa användbara dejting tips och du kommer att lyckas betydligt bättre på dejtingsajten.

Här har du ett antal bra saker att tänka på:

Egen analys. Var ärlig mot dig själv för vilken person du letar efter. Begränsa dig inte, men inse ordspråket "att du inte kan döma en bok efter omslaget" ofta stämmer. Om du inte kan hitta någon intressant bland de olika aktuella profilerna, tänk då på att nya dyker upp hela tiden på dejtingsajten.

Annonsera. Använd dig av flera foton av dig själv. Se till att dina foton använder sig av dels inomhus och utomhusmiljö, inklusive ett antal som visar större del av dig samt närbilder av ansiktet. Använd inte några överdrivna bilder.

Ta det lugnt. Lägg inte all energi på enbart nätdejting. Ge inte sken av att inte vara så desperat så att det verkar som att internet är din sista utväg eller att du endast finns på sajten för att du tror att detta är enda sättet att träffa någon speciell. För när man minst anar, kan även rätt person dyka upp på biblioteket, kafét, eller när du är ute och handlar på ICA eller Konsum. Se till att vara positiv och även uppträda så också. Människor är inte attraherade av desperata människor.

Återkoppla. Besök dejtingsajten några gånger i veckan för att se om någon ny har dykt upp och som kan vara av intresse för dig.

Tänk och uppträd positivt. När du skriver saker om dig själv, ange då vilken typ av person som du letar efter. Visa humor och var positiv, men var även tydlig med vad dina egna intressen är och vilken typ av person du är intresserad av. Om du inte vill dejta en som röker, en som dricker, någon med barn, klargör detta (men utan att vara ohövlig) i din profil . Tänk dock på att det ändå kan hända att vissa rökare, ensamstående föräldrar kan komma att (av någon anledning) kontakta dig.

Gör din hemläxa Några av de befintliga nätdejtingsajterna blir allt mer avancerade i sitt sätt att matcha ihop folk, men det betyder inte att sajterna ändå kan göra misstag. Kontrollera därför alltid en viss person själv (via Google, etc.) innan du accepterar en dejt eller möte med en person från sajten. Bara för att ett datorsystem tror att du kan vara en bra matchning med någon annan, så betyder det ju inte att du är det. Se över vederbörandes profil och maila / ring vederbörande några gånger innan ni bestämmer er för att träffas.

Ta inga risker. Ha alltid de första mötena och dejterna på en offentlig plats och informera alltid en vän eller någon som du känner väl vart du ska och vem du möter. Bjud aldrig in någon till ditt hem till det första mötet. Undvik att dricka för mycket och låt ingen annan än personalen på den plats ni besöker komma i närheten av din drink.

Dialog. Ha alltid minst ett telefonsamtal med en kommande dejt innan första mötet. Var mycket försiktig med alla personer som inte vill tala i telefon före mötet eller de personer som återkommer med upprepade ursäkter till varför de inte kan träffa dig. Undvik att ha fortsatt kontakt om en person gör detta.

Var försiktig. Var försiktig med den information som du ger ut till en annan person. Ge inte specifika detaljer om var du bor eller vart du är anställd.

Upptäck bedragare. Var uppmärksam av eventuella avvikelser i detaljerna som personen ger dig - det är oftast en signal på att personen försöker vilseleda dig.

Ha ett skyddsnät. Be en vän eller släkting ringa dig eller SMS:a dig när du har din första träff med en annan person för att se att allt är väl.

Bedragare finns överallt. Var uppmärksam på "varningsflaggor", till exempel om en person som upprepade gånger avbryter möten, ber om pengar, eller pressar dig på personlig information i början av din bekantskap. Avsluta kontakten med denna person helt om något av detta inträffar.

Du får inte förfölja någon. Förfölj inte en viss person om och om igen. Eller efter att du skickat ett meddelande eller två och vederbörande inte återkommer - lämna då han/henne i fred - vederbörande är nog ej intresserad.

Ha en "open mind". Var optimistisk och tänk positivt, men var även realistisk om att även den mest noggranna profilen och fotografiet inte alltid överensstämmer med verkligheten och den kemi som finns mellan två personer. Ibland så klickar det inte mellan två personer, men ibland så gör det. :-)Du finner även en mängd fler artiklar under menyn artiklar.

Lycka till!


 
Statistik

på nätet sedan 1999
Antal
medlemmar
63781 st
Antal
annonser
11800 st

 utan någon kostnad.

Några av de senaste kvinnliga kontaktannonserna med bild


Några av de senaste manliga kontaktannonserna med bild


Här är mötesplatsen för Dig som önskar hitta en partner, starta en relation eller bara en e-post kompis.
Vad är detta?

Kostar detta något?

Nej! Allting är kostnadsfritt, vare sig Du önskar sätta in en kontaktannons eller svara på en kontaktannons.

 

Sök bland kontaktannonser:
Ange i följande tre fält om den person som Du söker

Personens kön 
 

Personens ålder

Personens län

 

© 1999-2012.

0,2 sekunder